Això ens fa especial.
-
SOSTENIBILITAT
Cafès d'origen, sostenibles i ecològics que tenen cura de la terra i de les seves comunitats.
-
TRANÇABILITAT
Cuidem la traçabilitat i la qualitat a cada pas del cafè.
-
CAFÈ D'ESPECIALITAT
Cafè fresc, ètic i deliciós, torrat per gaudir a casa o al negoci.
-
COMPROMÍS
Oferim una experiència única amb cafè de qualitat i preu just.
CAFÈS AMB ÈTICA SOCIAL PER COOPERATIVES I PETITS PRODUCTORS
Els nostres cafès, frescos i de temporada
Cafès amb història, ànima, arrels i cor, amb sabors que respecten la natura i la seva gent.
-
El Jaguar - Cooperativa La Tribu, Chiapas, Mèxic
Preu habitual A partir de €10,90 EURPreu habitualPreu unitari / perPreu d'oferta A partir de €10,90 EUREsgotat -
Pura Vida - CoopeTarrazú, Los Santos, Costa Rica
Preu habitual A partir de €11,50 EURPreu habitualPreu unitari / perPreu d'oferta A partir de €11,50 EUR -
El Quetzal - Grup de Dones, Chiapas, Mèxic
Preu habitual A partir de €12,50 EURPreu habitualPreu unitari / perPreu d'oferta A partir de €12,50 EUR
També us pot interessar
-
Complements
Complements de cafè
Més informació dels nostres cafès
Què és cafè especialitzat?
El cafè d'especialitat és aquell que compleix estàndards de qualitat molt alts establerts per l'Specialty Coffee Association (SCA). Perquè un cafe sigui considerat d'especialitat:
- Ha d'obtenir almenys 80 punts sobre 100 en un tast professional (avaluació sensorial realitzada per tastadors certificats, anomenats Q graders)
- S'avaluen atributs com fragància/aroma, sabor, postgust, acidesa, cos, balanç, uniformitat, dolçor i neteja de tassa.
- També es considera la traçabilitat (origen clar, condicions de cultiu, procés i absència de defectes.
Els nostres cafès compleixen aquests estàndards, són de qualitat, definits per la seva traçabilitat perquè els nostres clients s'emportin la millor experiència. Optem per cafè que aporten un gran valor ètic, que es produeixen de manera sostenible, utilitzant recursos renovables propis de cada regió i protegint la biodiversitat de les plantacions de cafè.
¿Qué es café de altura?
El café de altura es aquel que se cultiva en zonas montañosas a elevada altitud, normalmente por encima de 1,200 metros sobre el nivel del mar.
A mayor altura
- El clima es más frío, lo que hace que el grano madure más lentamente.
- Esa maduración lenta permite que los granos desarrollen más azúcares y compuestos aromáticos.
- El resultado es un café de mayor calidad, con sabores más complejos y mayor acidez brillante.
Las características de un café de altura son:
- Aroma intenso
- Sabores frutales, florales o especiados
- Cuerpo medio
- Mayor acidez (en el buen sentido: más brillante y fresca)
- Menos amargor
Nuestros cafés son de altura y cumplen con estas características.
Cafès d'origen /Single Origin
Els nostres cafès d'origen o single origin provenen d' una sola regió, finca o cooperativa , cosa que permet destacar-ne les característiques úniques de sabor, aroma i cos. Manté una identitat clara i traçable , reflectint el terroir (les condicions de sòl, clima i altitud) del lloc on va ser cultivat.
Cada tassa dels nostres cafès expliquen una història, la del productor, la terra i la collita que li van donar vida. Regions on les condicions climàtiques són perfectes per al creixement i la producció de la llavor. Estan situats estratègicament en un ecosistema que és favorable per a la producció del cafè i els diferents sabors. Als vessants de les muntanyes, a terrenys escarpats ia l'ombra respectant la biodiversitat de l'entorn i els seus sòls volcànics afegeixen un valor especial a tan valuosos cultius. Boscos de boira de transició altiplà on la producció del cafè arriba a les altituds de 1000 a 2000 msnm
Cafès Ecològics
Tots els nostres cafès provenen d´un cultiu sostenible, sota ombra d´arbres i ecològic. Respectant sempre la fauna i protegint la biodiversitat de les plantacions de cafè que són cures per famílies, petits productors de cafè de diferents ètnies. Són supervisats per institucions que controlen que la producció sigui sempre sota els estàndards d'un cafè ecològic.
Per tant, podem dir que al moment de tastar el nostre cafè d'especialitat no trobaràs gustos a pals, químics o floridures, sinó tot al contrari. Un cafè pur, natural, únic i exquisit amb bons sabors de tassa.